About me……….

10945765_851144914927210_3645980151054786734_n

Hallo,

Mijn naam is Jagaira Hagendijk, ben 33 jaar en woon samen met mijn man in Rotterdam met wie ik al 14 jaar getrouwd ben.

In 2010 heb ik meegedaan met de Miss PlusSize Fashion verkiezing en tot mijn grote geluk heb ik die gewonnen. Voor mij was dit letterlijk een droom die uitkwam. Sinds dien hou ik mezelf bezig met modellenwerk. Natuurlijk als PlusSize Model. Door die jaren heen ben ik mezelf ook gaan ontwikkelen als visagiste, styliste en haarstyliste. Dit deed ik in het begin voornamelijk alleen voor mijzelf maar sinds 2011 ben ik langzaam aan begonnen met dit te doen voor anderen. En niet geheel onverdienstelijk want ik heb al aardig wat dames mooi mogen maken. Het zij voor vrijgezellenshoots, High-Fashion Shoots, Bruidjes en hun familie en zoveel meer.En tot zover was ik auto-didact maar in november 2012 heb ik bij Radio Decibel een visagie opleiding gewonnen.

En nu kan ik zeggen dat ik met succes de opleiding Maquillage Proffessionnel in juni 2013  heb afgerond.

Ook hou ik mij bezig met het schminken van kinderen, het maken van Belly paints bij zwangere dames. Maar ook ben ik gek op het maken van cakes en taarten voor allerlei gelegenheden.

Wat ik zelf met mijn werk als Model, Visagiste en de rest wil uitdragen is dat IEDEREEN mooi is. Ongeachte welke maat er in jou kleding staat. Want we zijn meer als een label……….

Dus neem gerust een kijkje op mijn site. Mocht je willen samenwerken, weten wat we voor elkaar kunnen betekenen neem gerust contact op en wie weet tot snel.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.