A dream come true…..

A dream come true…..

Soms heb je bepaalde dromen of wel een bucketlist.

Ik in ieder geval wel. En een van de dingen die op dat lijstje stond was een shoot als Zeemeermin. En dan niet zo cliché shoot maar eentje die mysterieus en sprookjes-achtig was. Een bepaalde sfeer uitstraalt van kwaliteit en die vraagt om meer.

Dus toen ik een oproepje op Facebook zag in een groep dat een fotograaf een “zeemeermin staart” tot zijn beschikking had en dagen open had staan om te shooten heb ik gelijk gereageerd. Dit was mijn moment. De datum was geprikt dus ik ging aan de slag met mijn lijmpistool, schelpen, glitters en parels en zoveel meer. Want ik wilde er iets unieks van maken. Iets wat niemand ander had. Dus druk aan de slag gegaan met een eigen top maken en een tiara want dat moest er gewoon bij……

Op de dag zelf ( koude dag in september) was het mistig en koud maar de shoot moest doorgaan. Ik had het alleen geannuleerd mocht het gaan regenen. Dit stond zolang op mijn bucket-list dat het gewoon moest gebeuren. Dus daar stond ik dan met staart en body aan het strand bij Nesselande. Gelukkig was het niet zo goed weer dus had ook niet veel bekijks. Want niet dagelijks zie je een “zeemeermin” in het water liggen. Waar ik normaal echt nr.1 Koukleum ben was ik nu zo in mijn element dat ik de kou niet eens voelde. Oke na 1 uur was ik wel bevroren maar ” de foto” is gemaakt.

Ik ben zo blij dat ik dit kan afstrepen van mijn bucket-list en de foto’s zijn in mijn ogen echt te gek. Ik ben er zo blij mee. En een super samen werking met Christian Degraeve. Hij heeft behalve de “zeemeermin straat” heel veel probs en staat open voor allerlei shoots dus zoek je een leuke fotograaf en heb je een “idee” wat je wilt zou ik zeker zeggen neem contact op met hem ;-) .

Ik kan alleen dank je wel zeggen want: ” A dream came true” en bekijk het resultaat hieronder. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden?!!?

Fotograaf Christian Degraeve

Make-up, Haar en Styling door mezelf gedaan

IMG_7162 copy IMG_7165 copy IMG_7183 copy IMG_7190 copy IMG_7196 copy IMG_7200 copy IMG_7205 copy IMG_7211 copy