Estee Lauder

Estee Lauder

Estée Lauder, The Woman
The most beautiful face in the world? It's yours.
Gisteren mocht ik een Beautiful Start Curcus volgen op het Hoofdkantoor van Estee Lauder. En ik heb echt een hoop mogen leren. Niet alleen over Estee Lauder als persoon maar ook over het bedrijf Estee Lauder.
20141103_113445
Wist je bijvoorbeeld het volgende:
 In 1946 richtte Estée Lauder haar bedrijfje op gewapend met 4 producten en gesteund door haar muurvaste overtuiging dat elke vrouw mooi kan zijn. Meer dan 60 jaar later heeft die visie het gezicht van de schoonheidsindustrie letterlijk veranderd.
Tegenwoordig bestaat Estee Lauder uit de volgende merken:
Wist je dat?? Ik namelijk niet……..
Maar tijdens deze cursus heb ik ook een hele hoop mogen leren over de serums, creme’s en make-up van Estee Lauder. Over de patenten die ze hebben en hoeveel onderzoek ze doen om te zorgen dat ze aan de top staan van huidverzorging. Echt super gaaf om te leren.
Aan het einde van de dag mocht ik ook 2 producten uitkiezen. Iets wat na zo’n interessante dag best moeilijk was omdat ze zoveel keuze hebben maar ik heb het volgende gekozen:

000388228_Estee-lauder-advanced-night-repair-complex-ii

Advanced Night Repair van Estee Lauder is een revolutionaire formule die miljoenen vrouwen niet meer kunnen missen. 25 jaar baanbrekend wetenschappelijk onderzoekheeft de wetenschappers van Estée Lauder geïnspireerdom dit hoogtechnologische serum te ontwikkelen. Het helpt opgelopen schade constant te herstellen. Dankzij onze exclusieve Chronolux™-technologie die huidveroudering daadkrachtig bestrijdt, ziet u een opmerkelijke vermindering van de zichtbare tekenen van huidveroudering.

Deze omdat ik nog nooit een serum heb gebruik en ik echt zelf wil ervaren hoe het verschil is om dit als basis van mijn dagelijkse routine te gebruiken. En ook al staat er Advanced Night Repair op de verpakking heb ik gisteren geleerd om dit dag & nacht te gebruiken. Als basis van mijn routine. Ik ben zeer benieuwd want ze zeggen dat je na 1 week duidelijk verschil gaat zien. En na 4 week niet zonder wilt. Dus ik ben benieuwd.

Wat ik ook heb gekozen is het volgende:

estee-lauder-daywear-bb-creme-cream-shade-02.280

Estee Lauder DayWear B.B. Anti-Oxidant Beauty Benefit Creme SPF 35 doet alles tegelijk. De creme hydrateerd, beschermd en zorgt voor een gelijkmatige uitstraling. Daarnaast heeft de creme het meest effectieve anti-oxidant complex ooit. Deze lichtgewicht creme zorgt direct, voor een gelijkmatig, gezond uiterlijk. DayWear BB Creme beschikt over een krachtige bescherming met het bewezen Super Anti-Oxidant Complex en een SPF 35. De hoogwaardige, olievrije hydratatie helpt het vrijkomende vet op de huid te reguleren. Estee Lauder DayWear B.B. Anti-Oxidant Beauty Benefit Creme SPF 35 is beschikbaar in 2 kleuren voor een breed scala van huidteinten.

Dit omdat ik zelf heel erg fan ben van BB creme. Dit is iets wat ik dagelijks gebruikt. Omdat er SFP in zit, beschermd, een kleurtje heeft zodat ik geen foundation nodig heb en met het gebruiken van BB creme gelijk klaar ben. En ik heb het advies gekregen omdat samen met de Advanced Night Repair te gebruiken voor het beste resultaat. Dus ik ga jullie zeker op de hoogte houden of ik verschil ga merken. Ik ben gisterenavond begonnen met smeren van de Advanced Night Repair en straks ga ik ook de DayWear BB gebruiken. Dus here I go…….Changing my beauty routine

Estee-Lauder-Advanced-Night-Repair-Synchronized_Recovery_Complex_2 estee-lauder-blockbuster-2014 estee-lauder-pure-color-envy-lipstick-220