GUESS Girl

GUESS Girl

Zoals jullie misschien hebben gemerkt ben ik groot fan van het merk GUESS. Het merk spreekt mij gewoon heel erg aan. Altijd al. Eigenlijk sinds ik ooit op 17-jarige leefdtijd voor het 1e ging shoppen in Miami.

En sindsdien is het “mijn” merk. Maar ik weiger het eigenlijk hier in Nederland te kopen want voor de prijs van 1 jeans hier in Nederland koop in Amerika een complete outfit.

Zo kwam ik ook het volgende jurkje tegen bij Marshall. Dat is voor ons Nederlanders echt de “go-to-Store” als je naar Amerika ga. Hier vind je alle Amerikaanse merken in de Sale. Het is een soort “outlet-shop”. Maar aangezien Amerika voorloop in de mode is het voor ons helemaal up-to-date. Voor een fractie van de prijs. Je moet wel houden van zoeken naar de juiste koopjes maar dan vind je ook wat: net als het volgende jurkje. Deze kocht ik dus voor maar $24,-  dus omgerekend nu met de huidige koers maar €21.45. Spotgoedkoop natuurlijk.

Dus met deze zonnige temperaturen ben ik met dit jurkje natuurlijk ook gelijk klaar…….Ik heb de outfit gematch met met GUESS schoenen die ik kocht voor $15,- wat omgerekend maar €13.40 is. Wederom een koopje…….

Ik geloof dat ik maar mijn blog moet gaan hernoemen naar “Girl with a Budget” ;-)

Tot de volgende keer

DSCN7812-001 DSCN7810-001 DSCN7809-001 DSCN7808-001 DSCN7806-001 Onlangs bijgewerkt14

Jurk: GUESS

Schoenen: GUESS

inde3x