TLC Ambassadeur

TLC Ambassadeur

Zoals jullie misschien hebben meegekregen via Twitter, Facebook of Instagram ben ik sinds gisteren TLC Ambassadeur!!

DSC_9367

Iets wat ik natuurlijk super gaaf vind want ik ben echt een groot fan van TLC. Ik kijk ook echt letterlijk elke dag naar deze zender.
Om ambassadeur te worden heb ik online een test gedaan en daar kwam ik dus “positief” uit om als ambassadeur aan de slag te gaan……
Wat houdt dit precies in?!?!?

In de woorden van TLC:

Een TLC Ambassadeur is een TLC-kijker die op basis van een uitgebreide selectieprocedure door Discovery Networks Benelux is geselecteerd en exclusief materiaal van en over de zender TLC eerder te zien krijgt dan een reguliere kijker.

Elke ambassadeur ontvangt via een gepersonaliseerde link op frequente basis exclusieve previews van de zender TLC. Deze previews kunnen een eerste aflevering van een nieuw, nog uit te zenden programma zijn, maar dit kan ook een uiting zijn van een marketing campagne, waarover we jouw mening willen hebben of een nog uit te zenden radio-, of televisie commercial.

Wij bieden ook altijd een promo (Promo is een compilatie van een programma) van het programma die je met jouw netwerk mag delen, zodat zij ook met eigen ogen kunnen zien wat je bedoelt. Dit is dan een promo die eveneens later op televisie te zien is. Tevens kunnen we naar jouw mening vragen door middel van een open of een gesloten vraag (poll) te stellen om op deze manier onze programmering en promotie nog beter af te stemmen op de kijker.

Elke ambassadeur ontvangt een exclusieve preview van een 1e aflevering van een programma een week voordat deze op de zender TLC te zien is. In de tussentijd is het dus voor jou al mogelijk om de aflevering te bekijken en jouw feedback samen met de promo te delen via jouw sociale netwerk.

Super gaaf toch want TLC staat voor het volgende:
Gedurf
Authentiek
Objectief
Entertainment
Positief
Kleurrijk

Woorden die precies in mijn straatje passen…….
Tijdens een special evenement die was georganiseerd in Slot Zeist werden we voorgesteld aan het team van TLC. Hebben we heerlijke hapjes gegeten en hebben we de 1e preview gezien: Namelijk van “I wanna marry ‘Harry’ ” gezien. Super leuk, hoog entertainment gehalte en zeker een serie om te volgen…….

Dus hierbij het eerste promo filmpje dat ik met jullie wil delen:

Kleine impressie van het Slot en de heerlijke hapjes die we kregen….

pic20140821235713pic20140821235522